Köp SHR IPL
SHR-IPL Supra

SHR IPL Supra marknadsledande för hårborttagning och hudföryngring

Den nya SHR lasern ger ett mer permanent resultat än vad någon annan laser har kunnat utföra tidigare.

 SHR Laser, ger en samverkan av energi från Intensivt Ljus med en våglängd mellan 650-950nm. Detta är en optimerad och helt ny metod för att reducera hår. Laserns ljus absorberas av melanin som finns i håret och transporteras sedan vidare ner till hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader, vilket gör att den elimineras.

Tack vare maskinens kraftfulla repetition på 10 MHZ och pulsberedd går behandlingen mycket fortare och behandlingar som tar 20 minuter för en annan maskin kanske tar 7 minuter för denna.

Maskinens smarta teknologi med möjlighet att välja långa och korta pulser samt den kraftfulla kylningen gör att även mörkhyade kunder kan behandlas.

En maskin för berdare kundgrupper

Den andra handenheten kan du använda för behandling av akne, vaskulära och pigmenterade lesioner, portvinfläckar, rosacea, angiom, spindelangiom och bröstförstoring mm.

Clinicalsystems SHR IPL Supra är CE-Medical godkänd.

 

Marknadens senaste teknik

Elight/SHR IPL + RF är ett multifunktionsverktyg och kan utföra permanent hårborttagning lika snabbt eller snabbare än vissa diodlaser. Utrustningen kan användas för ett stort antal behandlingsformer som t.ex. borttagning av spindelvender,fräknar, pigmentfläckar samt reducering av acne. Även hudföryngring kan åstadkommas med tekniken. Kombination av tre världsledande tekniker och med en effekt på upp till 4000 W gör den till en av de absolut bästa maskinerna på marknaden för hårborttagning och hudföryngring och ser till att era kunder får bästa resultat varje gång.

Skillnaden mellan vanlig IPL och SHR IPL

 

• IPL är baserat på selektiv absorbering av ljus. Ljusets energi absorberas av hudens pigment när det passerar hudens epidermis. Detta medför en viss risk för mörka hudtyper. Eftersom ljuset har väldigt hög energi kan ljusa missfärgningar uppstå i huden. Med vanlig IPL reflekteras eller bryts cirka 60 % av ljuset. Det innebär att bättre resultat kräver ökad energi, vilket i sin tur leder till en större risk.

• SHR använder båda fördelarna med IPL och RF. Behandlingsområdets och den övriga hudens motstånd varierar beroende på selektiviteten av huden. Detta betyder att biverkningarna och de obehagliga stickningarna från IPL undviks. Utstrålarens behagliga kyla neutraliserar värmen från IPL och ökar hudens resistans. Detta leder i sin tur till en balanserad och säker upptagning av ljusenergin och ett bättre resultat. SHR /IPL tillåter oss att behandla med hög effekt och minimal Smärta utan biverkningar .

• Med SHR /IPL är behandlingen snabbare, säkrare, nästan ingen smärta och ger en permanent reducering av hår efter färre antal behandlingar jämfört med vanlig IPL. Det innebär mindre kostnad för dig.

• Med vanlig IPL är risken större för brännmärken. Detta beror på att i vanlig IPL fokuseras energifördelningen på den första pulsen. Men med SHR E-light/IPL används en jämn energimängd under hela behandlingen.

• SHR /IPL till skillnad från vanlig IPL filtrerar violett och infrarött ljus som utstrålas och drar åt sig vätska från huden. Så SHR IPL har inga sidoeffekter.

• Tack vare den smarta tekniken kan behandlingen utföras även under sommaren och även på personer med mörk hy till skillnad från andra metoder

Vid köp av denna utrustning ingår

CE-certifierade utrustningar ämnade för yrkesmässigt bruk i kliniker och skönhetssalonger.

 Mycket konkurrenskraftiga priser!

Garanti & serviceavtal

Utbildning & Behandlingssupport

Hos oss får ni all den utbildning ni behöver för att börja behandla på ett säkert och effektivt sätt. Dessutom har ni obegränsad behandlingssupport.

Hos oss har ni många olika finansieringsalternativ. Kontakta oss för mer information gällande detta.

Startkit med förbrukningsvaror ingår

Tekninskt specifikation

Skärm:10.4’’TFT LCD skärm
Våglängder:610nm-950nm-1200nm; 530-950nm-1200nm
Max effkt:4000w
RF Repetition:10MHZ
RF energi:1-50j/cm²
IPL energi:SHR:1-30j/cm²UL:1-50j/cm²
Pulse/Discharge interval:SHR1-10puls/sekund UL:0.2-1puls/sekund
Number of pulse:SHR:1T(single puls)
 UL:1-6T(multi puls)
RF puldbredd:SHR:1-100ms UL:1-500ms
Antal handenhet2 stycken
Spot size:8*40mm/12*50mm
Cooling system:semiconductor+ dubbla kylare(luft+vatten)
Kyla:≤0-10℃
Storlek:48*54*102.5cm
N.W:70kg

Andra upplysningar


Denna produkt är CE märkt

Köp tatueringsborttagning